Analiza intențiilor

0
38

Analiza intențiilor din viața personală, cere timp și efort: efortul de a face alegeri. Cum putem să ne canalizăm corect intențiile? Cum putem să vedem dacă ele corespund cu scopului de accedere spirituală?

Să luăm un exemplu: există doi prieteni, să spunem John și George. John vede că George are nevoie de bani și vrea să îl împrumute, dar George nu are garanții că îi poate returna. John trebuie să împrumute banii lui George având încredere.

El poate spune: “Este prietenul meu, îl iubesc, am încredere în el și vreau să-i împrumut 100 de lire. Încrederea lui valorează 100 de lire. Sau John poate spune: “Am încredere în John atât de mult, încât, îi dau jumătate din proprietatea mea.”, adică are o încredere enormă în el.

Să presupunem că George nu ii dă banii înapoi, este posibil. Iubirea pentru prietenul său este atât de mare, încrederea sa este enormă. Adică cineva este pregătit să dea orice fără a ști dacă recuperează ceva. Asta se numește credință completă și încredere.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts