Antrenorul TAU de fitness spiritual

0
447


Toți venim cu un “antrenor” de fitness spiritual încorporat.

Sarcina acestuia este de a ne măsura capacitatea spirituală la fiecare pas și de a ne ajusta programul în consecință.

Exact când lucrurile vor începe să devină prea ușoare, antrenorul nostru va fortifica disconfortul cauzat de “bicicleta statica” sau va adăuga mai multe greutăți la aparatul de ridicat greutati, pe care folosim.

Acest antrenor personal înnăscut are multe titluri.

Este crucial să cunoaștem cel puțin unele dintre aceste titluri.

Dacă nu știți identitatea acestui instructor, este posibil să vă faceți ideea că nu reușiți atunci când faceți cu adevărat progrese mari.

Titlul lui cel mai popular este: „bestia dinăuntru”.

 

Tanya, cartea 1, capitolul 28

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts