Câmpul interconexiunii

0
55

Întrebare: Cum arată interconexiunea noastră?

RăspunsConexiune este atunci când eu mă uit la tine și tu începi să înțelegi ceea ce gândesc. Conexiune este atunci când tu stai treizeci de metri în spatele meu și eu simt cu spatele meu că tu ești acolo.

Sunt multe tipuri de conexiune între noi, multe câmpuri unde noi interacționăm. Câmpuri electric, magnetic, biochimic, câmpul dorințelor, gândurilor și intențiilor, toate aceste câmpuri ne conectează împreună.

Toate corpurile vii crează câmpuri în jurul lor, iar noi ne interconectăm cu aceste câmpuri. Uneori facem contact, iar alteori nu putem. Totul depinde în ce măsură câmpurile noastre corespund unul altuia.

Dar, există un câmp special, elevat și puternic: conexiunea spirituală dintre noi. Acest câmp îmbrățișează și cuprinde pe toate celelalte și de aceea este numit „Creator”. Acesta este câmpul pe care trebuie să-l revelăm, și, esențial, toate câmpurile aparțin acestui singur câmp universal pe care și Einstein a vrut de asemenea să-l descopere.

El conectează gândurile și dorințele noastre, și noi ne influențăm unii pe alții prin el.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts