Copiii întreabă

0
143

Întrebare: Ce este Creatorul?

Răspuns: Creatorul este cea mai mare și cea mai puternică forță. El face totul și El nu întreabă pe nimeni. De aceea, noi trebuie să încercăm să fim în relaţii bune cu El. El este atât de minunat!

Întrebare: De ce ne-a creat pe noi Creatorul?

Răspuns: Este scris că El, Creatorul, ne-a creat pentru că vrea ca noi să fim fericiți, așa încât să putem ajunge la lucrurile bune și să fim noi înșine plini de bunătate. El vrea ca Mama și Tata și noi toți să fim fericiți și să avem o viață bună, o viață plină, cu bucurii, cu excursii, cu surprize, cu petreceri. Creatorul ne vrea binele; de aceea El ne-a creat.

Întrebare: Dacă ne este frică de ceva, cum putem învinge frica?

Răspuns: Putem învinge frica doar într-un singur mod. Trebuie să credem că este doar o singură putere și că, cu exceptia Lui, nimeni nu mânuiește lumea – doar El, Creatorul, și că eu susțin mâinile Lui.

Orice face El, aceea va fi. Așa că, nu am de ce să mă tem, iar frica dispare. Frica există doar atunci când nu știm ce va fi, când nu știm ce se va întâmpla. Dar, chiar și dacă nu știu ce se va întâmpla, eu știu că El, Creatorul, îmi organizează întreaga viață, așa încât nu-mi este frică de nimic.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts