De ce am venit eu în această lume?

0
206

Întrebare: Fiul mea care are 10 ani, m-a întrebat: “ Pentru ce am venit eu pe lume?” Ce ar trebui să-i răspund?

Răspuns: 10 ani este bine. Sunt copii care întreabă de la vârsta de 6 sau 7 ani. Este o întrebare foarte serioasă. Noi considerăm că este copilăroasă și în  curând o va uita. Dar nu este adevărat. Ce ar trebuie ea să raspundă? Este interzis pentru noi să mințim.

Deci, ce ar trebui să răspundă?

O persoană vine pe lume pentru a-și dezvolta sufletul din corpul ei. Corpul va exista, într-un fel sau altul, va trăi. Nu contează în  ce fel sau în  ce loc, poate fi în  Malaiezia sau în  Europa, în  America; în  ce direcție, nu contează. Oricând, oriunde, orice aș fi, există o oportunitate pentru mine să îmi dezvolt sufletul, partea eternă și în  timp ce sunt în  această viață, să mă unesc cu această eternă parte și să continui viața eternă.

Sunt două planuri aici. Trăiesc într-un plan corporal, desigur. Corpul meu va exista ca un animal, și minimal, trebuie să am grijă de el ca să exist. Dar în  același timp, pot crește la al doilea grad al vieții, eternul, și apoi voi continua acest nivel pentru totdeauna.  Dar chiar și aici, vin la sfârșit, după 70-80 de ani, continui cu viața viața mea spirituală în  continuare, totuși limitată.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts