Eu și mediul

0
362

Întrebare: Când societatea îmi spune că trebuie să am un obiect nou sau o doză de Coca-Cola, nu trebuie să fac niciun efort personal că să fiu influențat de asta. Se aplică același principiu și dorințelor spirituale? Tot ce au ceilalți de făcut este să-mi spună că spiritualitatea este ceva bun pentru mine sau am și eu însumi ceva de făcut ?

Răspuns: Nu e nimic mai mult de făcut! Ceea ce mediul care te înconjoară consideră a fi important este ceea ce și tu vei începe să respecți, să dorești și să vrei să ai. Când oamenii din jurul tău îți spun, în mod repetat, despre cât de important este un obiect sau un eveniment, atunci nu vei putea să nu te gândești la el, nu te va lasă să dormi. Asta, pentru că îți va anula identitatea, propriul “eu”!

Te vei lupta și vei întreba. Pentru ce trăiesc, dacă pot să am asta sau aia? Îmi irosesc viața fără asta? Nu ești propriul tău stăpân, pentru că societatea decide totul. Oricare scop este pregătit pentru ține, acel scop îl vei urma. Cu “țintă” corectă a unui mediu corect, totul este posibil, chiar să ajungi la Creator!

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts