Lipirea vasului spart

0
249

Întrebare: Ce putem face să forțăm Lumina Superioară să ne ridice la primul grad spiritual?

Răspuns: Există un singur răspuns: Încearcă mai departe să verifici dacă te întorci cu adevărat înspre Lumina Superioară sau sursa ei, Creatorul? Pui toți factorii împreună? Pentru că dacă nu, atunci te abați de la cale; nu te întorci înspre locul corect și nu aduci vasul spart ale sufletului tău, spunând:”Repară-l te rog pentru mine”!

Presupune că iei o găleată care curge, mergi la un fierar și îi spui: „Uite, aici e o gaură. Vreau să o repari”. Apoi, ca urmare a cererii tale el vede gaura și o repara.

La fel se întâmplă în spiritualitate. Trebuie să îți aduci vasul (dorința) cu locul spărturii și să spui ce trebuie făcut, ce înseamnă pentru ține corecția. Apoi, cu siguranță Lumina o va face posibilă.

Lumina trebuie să îi poarte de grijă, dar este vorba de acțiunea în sine. Treaba ta este să pregătești intenția pentru această acțiune. Lumina lipește instantaneu, ameliorează sau aplică un bandaj. Este făcut de către Lumină. Dar depinde doar de tine să faci restul.

Într-un grad spiritual mai mare trebuie să aducem vasul, știind cu precizie unde este spart și cum trebuie reparat. Analizezi nu doar intenția, ci și tipul corecției.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts