Proprietățile genomului

0
316

Sub influența mediului înconjurător se petrece “imprimarea genomului,” ca rezultat al interacțiunii genelor și al proprietăților sale genetice în interacțiunea sa cu mediul în societatea umană. Cu toate acestea, dependența omului de factorii externi ai mediului, societatea, mass-media, internetul va rămâne până la sfârșitul vieții. Si cel mai important este faptul că interacțiunea lor de cuplarea cu proprietățile genomului va determina nu numai soarta lui, dar va fi moștenit de următoarele generații.

Cunoașterea și înțelegerea acestor descoperiri științifice ne vor ajuta  la  educarea copilului, vor permite părinților și profesorilor, luând în  calcul și însușirile înnăscute ale caracterului, să definească potrivit proprietătilor sale genetice  mediul corect pentru a determina deschiderea în totalitate a  talentului și abilităților sale  pentru beneficiul umanității în primul rând, apoi și pentru el însuși.

Astfel, mediul copilului, precum și al oricărui om poate schimba programul său genetic intr-o formă mai buna sau mai rea …

Prima experiență de comunicare a legăturii sociale, copilul o primește în familie.

Cea ce am transmis copilului în familie, în viitor el va aduce în lumea sa. După trei ani, copilul începe prin a însuși modelul comportamental al celor  din jur, al oamenilor din afara familiei, care de asemenea se va imprima pe genomul său, la fel de bine ca și influența relațiilor din familie, iar toate acestea îi vor schimba programul său de viață.

De aceea, sarcina principală a părinților și profesorilor este de a crea un mediu prietenos copiilor. Iar noi, adulții ar trebui să ne îngrijim pentru că acest mediu să fie corespunzător.

 

 

 

 

 

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts