Un pod deasupra abisului

0
191

Întrebare: Cum mă detașez de tot ceea ce știu că să primesc Lumina de la lecție că și când aș fi un ecran alb și învăț așa cum face un copil?

Răspuns: Înțelepții spun că a învață un copil este asemănător cu a scrie pe o foaie albă de hârtie. În acest fel ne începem călătoria. O persoană trebuie să își imagineze întotdeauna că dorința să întâlnește un teren al altor dorințe care I se par străine. El trebuie să adune aceste intenții într-una singură.

Nu înseamnă  că toți se vor topi într-un întreg unificat. Nu, fiecare din ei va există independent, dar relația dintre ei va crea unitatea și armonia asemănătoare celei dintre părțile unui corp sănătos.

În starea inițială, în Infinitul dinaintea  spargerii, toți am fost un singur corp. Apoi s-a împărțit pentru că egoul I s-a alăturat. Trebuie să ne păstrăm egoul individual, dar să îl corectăm. Ce înseamnă asta?

Fiecare parte se simte separată de celelate și se distanțează de restul. Acum, pe de o parte trebuie să îngrijim individualitatea și caracterul, dar pe de altă parte, peste asta, trebuie să descoperim I astfel de conectare că și când egoul nu ar există. Totuși, nu îl anulez, mai mult, lucrez cu el pentru a acoperi lipsa.

Că rezultat, abisul rămâne dedesubt. Deasupra lui, am ridicat un pod pentru toate celelate părți. Astfel vom primi Lumina completă a NRNHY (Nefesh, Ruach, Neshama, Haya, Yechida) în locul Luminii mici pe care o aveam în stadiul inițial, Nefesh de Nefesh.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts