Articolul zilei, 05 februarie 2017

0
440

 […] Ca şi cum fiecare vrea să fie un “germene”, să se autoanuleze complet …

Ei bine, este ca şi un copil: Vreau și basta. Ce vrei?!

Dorinţa se numeşte forţa capabilă să îndeplinească. În spiritualitate, cea mai simplă dorință înseamnă că eu vreau și înțeleg că nu sunt în stare, dar știu că pot cere și știu cum să realizez dorința de a cere, și apoi realizez această dorință prin intermediul grupului, cu ajutorul garanției. Fac apel la Lumina care ne reîntoarce la Sursă și insist ca să am dorința de a fuziona cu Creatorul, și nu mă calmez până când nu ÎL „prind“.

Desigur, nu am nicio modalitate de a realiza acest lucru. Este, de asemenea, adevărat că nu am nici dorință pentru asta însă de la mine nici nu se cere acest lucru. Este necesar să înțeleg numai modul în care, aspirând la dorința de a dărui, am să efectuez acțiuni contrare egoismului meu, care 100%  mă domină. Cum pot să o fac? Incluzându-mă în grup. Împreună cu grupul vom efectua diferite acțiuni și prin aceste acțiuni implicăm Lumina care ne reîntoarce la Sursă. Ea ne afectează și ne conduce la o înțelegere a necesității conexiunii și a garanției. Și apoi ajungem la o stare în care noi toți ne dorim corectarea. Ridicăm MAN și primim. Cu alte cuvinte, există anumite condiții, iar ele sunt expuse în fața noastră, trebuie doar să iei și să începi acest “război”.

 Așa că, toată decizia este de a te alătura grupului?

Da.

 Asta este toată problema noastră, pentru că nu suntem capabili să ne alăturăm grupului, posibil nu  înțelegem ce este un “grup”,  ce înseamnă “să te alături”. Și ce e asta?

Faceți o mulțime de acțiuni, dar în spiritualitate este evaluată calitatea lor, nu cantitatea. Să fie puține, dar cu intenție.

 Și care este calitatea acțiunii în care sunt angajat? Ce este bine de făcut și ce să nu facem, ca să avem numai calitate?

Nu contează ceea ce faci, principalul lucru este să avem o intenție comună, cu necesitatea de a ne uni în sprijin reciproc și într-o asemenea măsură, încât în ​​cadrul acesteia să descoperim Creatorul. Asta e tot. Nu știu cum să particip la asta cu voi, nu o știu cu adevărat. Hai să vedem …

***

 Se apropie Congresul, vor veni oameni din 60 de țări ale lumii – artiști, muzicieni. Cum facem, cum ne poți conduce  la un efect profund spiritual în unirea dintre noi?

În primul rând, nu îmi cerţi mie să fac asta. Ați primit de la mine toată Tora. În plus, persoanele care vin din străinătate înțeleg și simt că pot face totul. Vreau să stau pe margine și să văd ce am făcut. Sper să vă văd într-un grup puternic, coeziv, arzâd în interiorul vostru focul conexiunii dintre voi, în care se revelează puterea supremă.

Conexiune şi garanţie reciprocă, iată de ce avem nevoie. Să sperăm că asta şi se va întâmpla. Am auzit că pentru asta vizitaţi diverse grupuri. Cine poate să ne spună mai multe?

Astăzi, în toate centrele israeliene vor fi întâlniri de yeshivat haverim, ca pregătire pentru viitorul Congres. Grupurile au invitat prieteni care sunt cu noi de puţin timp, pentru a-i pregăti pentru Congres. De la Petah Tikva merg acolo muzicieni, împreună cu conducerea.  Acesta va fi o seară specială, plină de bucurie, o pregătire reală pentru Congres.

Minunat.  Mult noroc pentru noi în asta seara! Avem două săptămâni și jumătate înainte de Congres, așa că rămâne să efectuaţi  chiar mai mult efort pentru a vă pregăti acest eveniment, care poate fi un mare salt înainte în progresul nostru.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts