Articolul zilei, 12 septembrie 2017

0
696

Vrem să facem ceea ce făceau cabaliștii, dar spui că ar trebui să facem altceva.

Unde nu este scris că trebuie să te conectezi în grup de zece, că este necesar să atragi Lumina care te reîntoarce la Sursă ..? Fără conexiunea în grup de zece nu se va întâmpla nimic. Ce veți disemina dacă nu sunteți uniți? Trebuie să răspândiți puterea voastră interioară, puterea unificării, în diseminarea voastră nu trebuie să existe doar vorbe goale. Dacă nu ești în conexiune cu ceilalți, care este semnificația acestei diseminări?

 Sunt de acord, dar astăzi nu există ceva care ne-ar forța să ne unim, până când nu va apărea această forță.

Nu mai vreau să vorbesc despre aceasta, destul! Învățăm că cel mai important lucru este conexiunea în primul rând, și aceasta nu se pune în discuție. Al doilea lucru important este diseminarea, deoarece datorită conexiunii dintre noi facem ca prin diseminare să ne conectăm cu restul lumii. Trebuie să realizați conexiunea și atunci ceva va ieși din voi, altfel nu. Acum vă ține Lumina superioară, care este angajată în voi prin mine. Cine știe ce se va întâmpla mâine? Trebuie să vă țineți de această putere, forța conexiunii.

* * *

Nu avem prea mult timp, trebuie să ajungem la o astfel de stare, când suntem într-un punct neutru, în Bina, atunci nu avem nimic cu ce să ne întoarcem la Creator. Ne-am întors la El, ne-am corectat ca Hafeț Hesed, în rest toată corecția o vom primi de la Creator. Primim de jos  Hisaronul lumii și îl transmitem Creatorului, astfel putem primi de dragul dăruirii. Adică vom obține Hisaronul de jos, îl ridicăm la Creator, primim de la El corecția, Lumina, și o transmitem în jos. Apoi transmitem sus Hisaronul pentru a umple dorința de dăruire, și din nou … transmitem în jos. Noi suntem – mijlocul lui Tiferet. Aceasta este libertatea noastră de alegere. Vorbiți despre asta în cursul zilei.

G.O.

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts