Articolul zilei 16 iulie 2014

0
434

    Acest lucru se întâmplă atunci când ne expunem dorințele,  când doar exprimăm că ne dorim să fim în dăruire, dragoste şi unitate. Că vrem cu adevărat să ne unim, când nu avem nimic, dar cântăm şi efectuăm diverse activităţi, de parcă ne-ar păsa de alţii şi le-am dori binele. Când ştim că în principiu nu avem nimic, dar  mergem şi facem asta deşi este o minciună, ne înşelăm singuri şi îi înşelăm şi pe alţii. Asta funcţionează şi atrage Lumina care Reformează. Ar trebui să ştiu de la început că da, sunt un mincinos şi da, nu sunt sincer, dar asta nu e important, deoarece acesta este modul în care am fost creat şi doar așa mă îndrept spre corectare. Ceea ce înseamnă că aici e cheia, în acest loc, locul unde facem asta, folosind fiecare ocazie pe care o avem. Chiar dacă ştiu că am înşelat pe alţii, aceasta este adevărul. “Adevărul minciunilor”, care se dezvăluie pentru mine. Este clar? Aşa cum există oameni care spun în dispreţ: “Cine sunt eu, cine suntem noi …?” Nu. Bineînţeles că suntem aşa, aceasta este prima condiţie care ne este dată. Dar, pe lângă asta, dacă dorim să ne ridicăm de la această stare, folosind metode false pentru a face acest lucru, Lumina ne influenţează şi acesta este motivul pentru care ea este numită “Lumină Înconjurătoare”, “Lumina care Reformează,” ceea ce înseamnă că aceasta este doar iluminare, nu Lumină reală şi funcţionează chiar mai presus de starea noastră falsă. Lumina nu poate lucra pe cont propriu, în timp ce iluminarea poate, da, trece prin vasele care sunt opuse  Luminii.

Grupul care se numeşte “Bnei Baruch”, înţelege că, în cele din urmă, avem nevoie să efectuăm corecţia, că ni se arată că nu avem altă ieşire, că trebuie să ne adresăm acum în mod deschis întregii lumi şi mai ales  naţiunii Israel. Şi ar trebui să explicăm cu voce tare că nu avem nici o scăpare, că trebuie să acţionăm într-un anumit fel, altfel nu vom avea nici o şansă de a rămâne aici. Faptul că azi fac rachete din bucăţi de fier este temporar, dar aşteptaţi, data viitoare ar putea fi mult mai grav. Data viitoare se vor folosi arme reale, cele mai grave, poate chiar radioactive, chimice;  se poate întâmpla orice. Şi ei nu vor mai acţiona dintr-un singur loc; vor ataca din toate cele patru laturi. Dacă ne dăm seama că nu avem de ales, că tot ce avem de făcut este doar de a ne corecta, atunci vom efectua această corecţie. Nu spun că ar trebui să renunțăm armele noastre, la sistemul “Iron Dome”, etc; ci ar trebui să ne dăm seama că această corecţie se întâmplă la un nivel mult mai mare. Şi ar trebui să ne dăm seama că aici, centrul acţiunii ne este încredinţat nouă. Să nu stăm pe spate, ci să mergem la poporul israelian şi să îi explicăm acest lucru, folosind orice oportunitate, orice formă. Oamenii trebuie să fie conştienţi de asta. Aceasta nu înseamnă că ei ne vor da dreptate, Doamne fereşte. Să le spunem că soarta lor depinde de asta.După cum spune Baal HaSulam, dacă facem acest lucru, vom rămâne aici, iar dacă nu, atunci vom pleca de aici. Unii dintre noi vor reuşi să facă asta, în timp ce alţii nu. Nu ştiu ce se va întâmpla. Asta e tot. Spun acest lucru cu cea mai mare seriozitate. A venit timpul pentru a ajunge la un nivel de diseminare foarte agresiv.

 

 

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts