Articolul zilei 28 iulie 2014

0
321

Aveţi doar un grad din întregul cerc de 360 de grade, pe unde puteţi ieşi să efectuaţi o acţiune liberă. Tot restul a fost stabilit deja. Dar trebuie să găseşti liber această acţiune şi să o efectuezi. Apoi, toate celelalte acţiuni şi cazuri care te înconjoară se vor schimba în funcţie de această acţiune. Acţiune voastră liberă este doar unitatea. Încercaţi să vă uniţi şi asta înseamnă că aţi corectat ceva în Creaţie. Întreaga Creaţie este rezultatul încălcării. Când faceţi un mic pas spre gradul următor, diverse alte cazuri sunt în aşteptare pentru tine acolo. Iar tu te conectezi cu ei din nou, căci doar unitatea este o acţiune liberă, determini că totul se  datorează unităţii pe care aţi efectuat-o şi apoi te ridici la un nou nivel.

În loc de a fi la primul nivel, te ridici la al doilea. De acolo nu ieşi din cauza unor fleacuri, ci te ridici la nivelul trei. Şi aici nu faci doar act de prezenţă, ci continui să creşti tot timpul prin intermediul unei mai intense conexiuni. În acest fel urcaţi toate  nivelurile şi atingeţi starea de unitate totală. Aceasta este viaţa noastră.

Principala forţă de corecţie a lumii vine la noi în timpul lecţiei. Dacă vă conectaţi în timpul lecţiei, o primiţi. Trebuie să asculţi lecţia în fiecare zi, timp de cel puţin o oră din trei. Apoi, putem vorbi deja despre altceva. Dacă nu participaţi la lecţii, nu am nimic să vă spun. Nu aveţi nici o putere, nici o legătură, şi nici posibilitatea de a avansa.

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts