Articolul zilei 7 iulie 2014

0
635

Întrebare: Ce altceva ar trebui să facem?

În primul rând ar trebui să ne sfinţim pe noi înşine. Asta înseamnă că trebuie să ne conectăm la proprietatea de a dărui cat mai repede posibil, astfel încât ea să domnească printre noi, în munca noastră internă, în unitatea noastră. Şi ar trebui să folosim la maximum fiecare sansă de a disemina această metodă în tot Israelul. Dacă începeţi să faceți asta în fiecare zi, fără oprire, veţi vedea cum totul se va schimba treptat în bine. Nu este o singură acţiune în lume, care să nu fi fost realizată de Lumină. Totul este o lipsă sau suficiență de lumină. Aveți ocazia să o atrageți prin intermediul unui atelier de lucru,  în cerc. Ai văzut cum se mulge o vacă? Faci o acţiune similară faţă de lume prin intermediul grupului. Tu trebuie să “mulgi vaca complet” şi să aduci Lumină lumii. Începe să faci asta! Totul depinde de cantitatea de Lumină din lume.

Noi studiem modul în care reacţionează voinţa de a primi, în întreaga sa profunzime. Să avem răbdare. Să ascultăm doar întrebările care se bazează pe materialul studiat. Nu vreau să aud alte întrebări.

Intreaga noastră viaţă decurge între plăcere şi suferinţă, plăcere prin sex şi plăcere care vine de la Creator, care este, de asemenea, plăcere sexuală. Sexul este totul, aceasta este diferenţa dintre Lumină si vas – este rădăcina a tot.  De ce nu am scrie “cea mai bună copulaţie,” “act sexual”, etc? Vorbim despre lucruri serioase aici.

Ne sunt date să înţelegem pe bază de exemple, ca şi în cazul copiilor. Prin urmare ni se dau exemple din viaţa noastră animată. Acestea sunt lucruri foarte importante şi grave. Nu este vorba pur şi simplu de a ne îndepărta de rău – totul este necesar, astfel încât să putem simţi în cele din urmă că avem contact cu Lumina Superioară. Trebuie să înţelegem în mod clar de ce lucrurile sunt aşa cum sunt şi nu în alt mod, ce se poate şi ce nu se poate face. De ce avem nevoie? În ce situaţie suntem? Trebuie să verific această condiţie specială, această deschidere îngustă, prin care  mă simt în contact, etanșat cu Lumina Superioară. Este posibil numai în cazul în care eu nu intenţionez să mă mulţumesc pe mine, ci pe EL!

Este cu siguranţă posibil la primul nivel. Este starea în care nu am contribuit şi nu mă pot bucura de ea. Nu sunt interesat de ceea ce a fost înainte sau ce va fi după. Nu sunt deloc interesat. Eu vorbesc doar despre o singură sansă; asta este. Dacă eu sunt focalizat exclusiv pe asta şi  rămân acolo pentru totdeauna, încremenit în toate sentimentele şi gândurile mele, fără nici o evoluţie, atunci acest lucru este posibil. Motivul este că nu am nici o intenţie, nici o şansă de a scăpa de acest lucru şi nu se poate spune că mă bucur de asta.

 

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts