Articolul zilei 8 iulie 2014

0
339

Nimic nu se poate schimba. Crezi că rachetele vor muncii în locul tău? Trebuie să sprijinim unitatea, asta este. Cum putem face asta? Putem realiza acest lucru prin intermediul Luminii care Reformează. Cum? Vom efectua diverse acțiuni, pentru a  arăta că avem nevoie de El. Motivul este că suntem în imposibilitatea de a uni pe cont propriu; nu vrem asta, nu putem face asta. Atunci o cerem de la El.

Întrebare: Nu vom face acest lucru prin gândurile și acțiunile noastre?

Desigur, vom face acest lucru prin acțiunile noastre. Trăim în lumea acțiunii. Dar toate acțiunile pe care le desfășurăm sunt necesare doar pentru a ne aduce la gândul corect. Totul se clarifică în gândire și apoi în cele din urmă în rugăciune, în cererea Luminii care Reformează. Și toate acestea, nu pentru că ne este frică de rachete, ci pentru că dorim să aducem plăcere Creatorului prin asta. Avem în continuare să revelăm întregul proces.

Întrebare: Nu am ajuns la acest punct, nu?

Nu, pentru că nu efectuăm suficiente acțiuni. Acțiuni de unitate din cadrul grupului și acțiuni întreprinse pe plan extern. A venit timpul să vorbim despre asta cu publicul larg.

Întrebare: Cum putem sporii acțiunile de unitate în grup?

Cu cât veți ieșii la public, explicând-le, cu atât mai repede vă veți da seama că el va pune presiune pe voi. Și atunci vă va obliga să vă uniți pe plan intern.

Întrebare: Va fi oportun să mergem în Sud?

Desigur, în cazul în care oamenii trăiesc sub presiune. Dar nu prea mult, pentru că atunci ei nu sunt în măsură să asculte. Ar trebui să înțelegem psihologia umană. Când o persoană este grav deprimată, nu aude nimic. Cu toate acestea, se întâmplă ca unul să te asculte chiar și atunci când pe de altă parte îi este frică.

Văd că nu putem să ne unim mai mult. Cu toate acestea, putem face altceva: ar trebui să obținem necesitatea de unitate internă prin intermediul diseminării. Să ieșim la public este ușor. Stai în mașină și conduci spre un atelier sau spre casa cuiva pentru o prelegere, o masă rotundă, etc; acest lucru nu este un proces îndelungat. Știi cum să lucrezi. Când vei lucra o lună sau două, veți vedea cât de mult se va schimba sentimentul, înțelegerea și starea. Sunt sigur că va fi nevoie de maxim 2 luni, similar cu ceea ce se întâmplă cu toate evenimentele noastre. Acest lucru se poate face rapid, pentru că pătrunde adânc în națiune.

 

Întrebare: Eu locuiesc în centrul țării. În timp ce eu stau la locul de muncă, se aud sirene, sunete de trompetă și rachete explodând. Ce să cred despre asta?

 

Trebuie să promovați unitatea cu toată puterea și capacitatea voastră. Veti rezolva totul făcând asta. În acest fel, de la nivelul la care suntem cu toții azi, veți ajunge toți la scopul creației, și o veți face prin calea Torei, nu prin calea suferinței. Puteți spune că faceti acest lucru în beneficiul oamenilor care locuiesc în partea de sud și vă pot spune, de asemenea, că acest lucru se face pentru a aduce plăcere Creatorului.

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts