Un punct există în interiorul fiecărui prieten din grup

0
343

Un punct există în interiorul fiecărui prieten din grup. Când toţi se adună împreună exprimând ura sau iubirea, sau alte sentimente, ei avansează. Toate urcările de-a lungul paşilor depind de cât de puternic sunt unite aceste puncte. Până în prezent, ura este revelată mai des, dar mai multă iubire va fi revelată prin studiile noastre. Lumina este totdeauna în muncă şi uneşte punctele puţin câte puţin. Atunci când are loc o unificare într-o anumită măsură, are loc o cuplare (un Zivug), şi apare un „embrion”. Ce este acest „embrion”? Este „copilul” nostru pe care l-am creat din punctele noastre.

 

Din Lecţia de dimineaţă – 24 august 2009

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts