Actiuni fructuoase – Gandul Zilei

0
520

Actiuni fructuoase – Gandul Zilei

actiuni fructuoaseActiuni fructuoase

 


Examinați, investigați și puneți întrebări.

Trebuie, pentru că altfel nu veți afla nimic.

Dar când vine vorba de a face treaba, fiti 100% încrezatori că este demna de făcut.

Pentru a obține ceva, trebuie să aveți convingere și credință.

Viața fructuoasă nu va ieși din nisipurile în continuă schimbare, iar casa ei nu poate fi construită pe temelii de îndoială.


Likutei Sichot vol. 18, pag. 154

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts