Ego Kosher – Gandul Zilei

0
893

Ego Kosher

Ego Kosher

Ego Kosher

 

Fă bine cu tot ego-ul tău.

Spune: “Trebuie să fac acest lucru.”

Spune: “Trebuie să văd că am făcut asta”.

Nu numai că acest “eu” este permis, este crucial pentru misiunea ta în viață.

Deci când ego-ul devine rău?

Când crede că “Eu” este misiunea ta în viață.


Terumă 5734: 2; Torat Menachem 5752, voi. 1, p. 241; Likkutei Sichot, voi. 33, p. 118

Lubavitcher Rebbe

(Ego Kosher)

***

CLICK pe carte pentru mai multe detalii.

renunta la ego
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Cateodata, cele mai mari esecuri pot conduce la cea mai mare transformare. In anul 2012, James McCrae a renuntat la viata sa comoda si la cariera in advertising, din Minnesota, si s-a mutat in New York, pentru a-si urma visul de-a deveni scriitor.

La scurt timp, a lovit Uraganul Sandy, orasul a ajuns sub ape, iar James s-a trezit fara job si fara bani. S-a refugiat in Culebra si acolo, pe Flamenco Beach, cu cele mai mari indoieli si nesigurante in suflet, a avut o revelatie si a reusit sa se ridice deasupra problemelor sale.

Cum? Descoperindu-si egoul, care avea multe lucruri negative de zis…

Aceasta poveste despre aventura, salvare si transformare ne reaminteste tuturor ca avem doua voci launtrice: cea a egoului si cea a sinelui superior.

Egoul este zona noastra cea mai reactiva, atasata de minte si care ne spune ca suntem victimele circumstantelor noastre.

Sinele superior, pe de alta parte, este sursa intuitiei si a imaginatiei, care ne reaminteste ca suntem creatorii realitatii noastre.

Cu o atitudine candida si limpede si printr-o proza realmente incantatoare, James iti arata cum sa depasesti provocarile si sa duci o viata creativa si libera.

Fie ca doresti o cariera de succes, ca vrei sa iti imbunatatesti relatiile sau sa descoperi ce putere are imaginatia ta, aceasta carte iti arata calea de urmat catre o viata traita cu sens.

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts