Iluminare si vindecarea lumii – Gandul Zilei

0
566

iluminareILUMINARE

 

Într-adevăr, nu este nevoie să schimbăm lumea.

Pentru că fiecare lucru are un loc și în acest loc este bine.

Tot ce este necesar este o mică lumină.

În întuneric, nu există nici o modalitate de a ști ce aparține dulapului tau și ce aparține rufelor, ceea ce este gata pentru utilizare și ceea ce necesită reparații.

În schimb, ceea ce ar putea fi spălat și folosit pentru bine este respins și disprețuit ca fiind urât și ceea ce este curat și curat este folosit pentru rău.

Torah este lumină.

Ne spune locul fiecărui lucru.

Iluminări strălucite și vindecarea lumii.

 

Torat Menachem 5742 vol. 3, pg.1626; Ibid 5748 vol. 4, pg. 175

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts