Increderea

0
713

incredereaIncrederea

 

La fiecare pas de-a lungul drumului… ține minte un singur lucru:

Același Creator care conduce lumea mare și largă este, fără îndoială, același Creator care conduce mica lume a fiecăruia dintre noi.

Așa cum știe ce se întâmplă în macrocosmos, tot așa de bine este conștient de ceea ce se întâmplă în microcosmos.

Și poți să te bazezi pe El pentru ca te va îndruma spre bine.

Depinde de tine să nu incurci lucrurile.

Și cum poate o persoană să incurce planurile Creatorului?

Prin apucarea cârmei cu încăpățânare, ca și cum ar fi căpitanul navei.

 

Bazat pe o scrisoare, volumul 25, pagina 61

Lubavitcher Rebbe

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts