Tu nu Esti. Tu Stii.

0
677

nu esti-stii

TU NU ESTI. TU STII.

 

Cum ai putea sa fi?

Cum ar putea un ego uman să știe că nu este altceva decât o ficțiune a unei minți mai mari – și totuși să rămână o ființă umană?

Cum ar putea un ochi fizic să vadă lumina infinită – și totuși să rămână un ochi?

Cum ar putea o piatră să strige că nu există altceva decât Creatorul – și totuși să rămână o piatră?

Probabil ca realitatea tuturor lucrurilor trebuie să nu fie, ci să știe.

Nu exista altceva decât cunoasterea că nu există altceva decât Creatorul.

 

Hemshech 5672, partea 2, p. 1003; Maamar Asher Bara 5739

Lubavitcher Rebbe

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts