Optimismul realist

0
701

optimism realistOptimismul realist


“Îmi ridic ochii spre munți, de unde va veni ajutorul meu?” (Psalmi 121: 1)


Oamenii cred că numai nebunii sunt optimiști.

Dar contrariul este adevărat.

Tocmai pentru că înțelegem cât de disperată este situația, cât de neajutorati suntem și cât de imposibilă este provocarea, care în sine ne spune cât de mare este Creatorul care ne poate ridica dincolo de ordinea naturală și transformă cele mai amenințătoare întuneric până la bun genial.

Cu cât sunteți mai realist, cu atât bucuria este mai mare.

 

20 Cheshvan 5741

Lubavitcher Rebbe

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts