Timp pretios

0
731

Timp pretios

timp pretios

Prima creație a fost Timpul.

A început și se va sfârși și apoi nu va mai fi.

Fiecare respirație, fiecare palpitatie, fiecare bătaie a inimii vine doar o singură dată.

Nici una nu se va repeta.

Fiecare clipă a vieții este o bijuterie brută, dar prețioasă, mărturisind, implorând:

“Deblocați-mi Secretul, faceți cu mine ceva care să-mi dezvăluie scopul de a fi! Pentru că eu sunt aici doar o singură dată, și apoi niciodată. ”

Și asta este misiunea noastră principală: să ridicăm timpul și să-l facem sfânt.

Lubavitcher Rebbe

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts