Criza globală are un sfârșit fericit

0
897

CRIZA GLOBALĂ ARE UN SFÂRŞIT FERICIT

 sfarsit-fericit

          De-a lungul ultimilor 5000 de ani, fiecare dintre cele două fracţii ce au descins din Mesopotamia, a evoluat în civilizaţii de oameni foarte diferiţi. Din cadrul primelor două grupuri, una a devenit ceea ce noi numim „civilizaţia Vestică”, iar cealaltă a devenit ceea ce cunoaştem sub numele de „civilizaţia Estică”.

          Cea mea agravantă discordie dintre cele două civilizaţii, reflectă culminarea procesului ce a început odată cu prima diviziune, cu cinci mii de ani în urmă. O singură naţiune a fost divizată deoarece egoismul creştea şi îi separa pe membrii săi. Acum a sosit vremea ca această „naţiune” – umanitatea – să se reunească şi să devină iarăşi o singură naţiune. Încă  ne aflăm în punctul de cotitură care a survenit în acei ani, dar astăzi suntem mult mai conştienţi de aceasta.

          În concordanţa cu înţelepciunea Cabalei, această discordie culturală şi aducerea în prim plan a credinţelor mistice care erau abundente în Mesopotamia, marchează începutul reconectării umanităţii într-o nouă civilizaţie. Astăzi începem să ne dăm seama că suntem toţi conectaţi şi că trebuie să reconstruim statul care exista anterior divizării. Reconstruind totul într-o uniune a umanităţii, vom reconstrui de asemenea conexiunea noastră cu Natura, cu Creatorul.

Din cartea

CABALA REVELATĂ – Ghidul Personal Pentru o Viaţă Mai Liniştită”

Capitolul 1 – Cabala: Atunci si Acum

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts