Realizand Reshimot

0
640

REALIZAND RESHIMOT

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

O persoana care nu este cabalistă, realizează involuntar aducerea la suprafaţă a Reshimot. O asemenea persoană reacţionează în concordanţă cu condiţiile în care se află: educaţie, mediu înconjurător, forţe interne, sănătate şi aşa mai departe. În acest mod, persoana este „adusă” prin variate emoţii şi impresii şi în final ajunge la dorinţa pentru spiritualitate.

În timp ce progresează, „în ciuda sinelui”, persoana acumulează impresii din bucuriile şi supărările vieţii, colecţionând discernăminte şi folosindu-le de-a lungul drumului. Aceasta este o fază pregătitoare în care persoana acumulează impresii numeroase în legătură cu propria voinţă de a primi şi experimentează în interior, realizarea Reshimot.

Deşi nu suntem conştienţi de acest lucru, toate impresiile rămân în creier, şi când un anumit Reshimo iese la suprafaţă, Reshimot care sunt necesare pentru asta, sunt deasemeni trezite. Noi nu putem controla acest proces; evenimente pe care le-am experimentat cu mulţi ani înainte, ies la suprafaţă brusc şi nu putem înţelege motivul.

Mai mult, deoarece sufletele sunt interconectate într-un singur sistem, fiecare impresie „personală” a cuiva sau a unui grup de persoane, afectează fiecare alt suflet. Procese ce se dezvăluie într-un anumit loc pe Pământ, afectează toţi locuitorii planetei, chiar dacă ei nu sunt conştienţi de acest lucru. În prezent suntem incapabili să înţelegem cum este transmisă această informaţie, dar devine foarte clar după atingerea stadiului Ein Sof.  Noi accelerăm apariţia acestor Reshimot, deoarece suntem părţi ale unui singur sistem.

Raportat la Lumina Superioară, noi toţi existăm ca şi o singură creatură; fiecare dintre noi este cuprins în toţi ceilalţi. Fiecare este ca şi un singur Kli pe care Creatorul l-a creat ca o hologramă şi fiecare persoană este cuprinsă de „sine” şi de încorporarea sau existenţa sa în toate celelalte suflete. Încorporarea unei persoane în toate celelalte suflete, este bidirecţională, adică persoana este în interiorul celorlalte suflete şi toate sufletele sunt în interiorul acelei persoane. Acesta este motivul pentru care voinţa de a primi conţine atât de multe discernăminte şi schimbări.

Întotdeauna există contact între Lumina Superioară şi individ, dar conectarea cuiva la acest contact, variază. Lumina Superioară străluceste deasupra dorinţei din interiorul nostru, evocând o senzaţie pe care noi o numim „tabloul lumii mele”, chiar dacă este vorba de această lume sau de lumea spirituală. Această senzaţie se schimbă constant, atât sub influenţa propriului Reshimo, cât şi a integrării personale în Reshimot ale altor suflete. Suma acestor schimbări, creează dinamica tabloului persoanei, asupra vieţii.

din cartea Cabala, Știința și Semnificația Vieții

capitolul 5 -Înţelegerea Genei Spirituale

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts