Haideți să ne unim

0
108

HAIDEȚI SĂ NE UNIM

  • Ce îndemnuri aveți pentru oamenii care doresc deja să devină parte a acestui sistem?
  • Le recomand tuturor celor care ne citesc să încerce să înțeleagă cum putem să ne îmbunătățim viețile noastre.

Am intrat deja în perioada marilor crize. Dar adevărul ne este ascuns și ni se spune că acestea au trecut deja. Și totuși, oamenii care lucrează în acest domeniu înțeleg faptul că nimic nu a trecut. Ascunzând adevărul este ca și cum am acumula un reziduu radioactiv, care începe să ardă din interior, gata de explozie.

Nu ar trebui să ascundem nimic. Haideți să fim deschiși și să începem să curățăm acest sistem egoist! Ne aduce la ruină și nu ne dă practic nici o șansă de a duce o viață normală. În interior, suntem în mod constant, pe o poziție defensivă, unul împotriva altuia, dându-ne la o parte cu ostilitate și spirit războinic. Nimeni nu știe ce viitor este pregătit copiilor noștri. Haideți să ne unim și să vedem ce ne-a pregătit Natura!

În realitate Natura este mama și ne tratează cu grijă.

Astăzi suntem martorii primelor alarme ale discrepanței noastre față de Natură. Acestea sunt crizele care apar peste tot. Acestea funcționează ca în orice alt sistem obișnuit: când provoc o mică perturbație a sistemului, acesta răspunde printr-o amplificare multiplă a perturbației pe care am provocat-o, conform principiului feed-back-ului negativ. Dar aceasta este provocată deliberat, pentru a mă conduce pe calea cea bună.

Avem un scop anume de îndeplinit. Trebuie să vedem direcția corectă în toate reverberațiile negative ale naturii. Haideți să-i studiem limbajul și vom vedea drumul ei, programul conform căruia ne conduce. Deviațiile sunt provocate de noi, în timp ce Natura încearcă să ne pună înapoi ”pe șine” prin feed-back-ul diferitelor suferințe. Aceste suferințe sunt toate corecte și obligatorii pentru îndeplinirea scopului Naturii. Cu toate acestea, când vom începe să înțelegem cum lucrează în interior Natura, vom realiza eternitatea și perfecțiunea.

Haideți să fim convinși că avem cu adevărat un viitor minunat în fața noastră, pentru că el chiar există și haideți să ne ducem copiii până acolo!

 

din cartea- Psihologia Societății Integrale

Capitolul – Esența educației integrale

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts