Puterea gândului un panaceu pentru toate bolile

0
147

Dorința definește totul! Renumitul genetician B. Lipton, Ph.D., susține că, cu ajutorul puterii gândului, o persoană este capabilă să scape de orice boală. Cercetarile făcute de către Lipton au arătat că impactul mental are capacitatea de a schimba codul genetic al organismului.

Lipton a crezut că omul este un bio-robot a cărui viață  este supusă unui program înregistrat în codul genetic.

Până acum am crezut că genele determină totul: caracteristicile aspectului, abilități și temperament, susceptibilitatea la boli și speranța de viață. Și nimeni nu poate schimba codul genetic personal, totul este predeterminat de natură.

Experimentele făcute de către Lipton au arătat că influențele externe asupra celulei pot afecta comportamentul genetic si modifica structura lor.

– Este însă posibil să se facă astfel de modificări cu ajutorul proceselor mentale, de exemplu prin puterea gândului?

Medicii cunosc efectele placebo – în cazul în care pacientului i se oferă o substanță neutră, argumentând că acesta este un medicament-miracol. Ca urmare, substanța de fapt are un efect de vindecare. Explicații științifice pentru acest fenomen deocamdată nu există.

Desoperirea lui Lipton însă explică: cu ajutorul credinței în puterea de vindecare a medicamentelor,omul este în stare să schimbe procesele care au loc în corpul său la nivel molecular, să poată activa unele gene, dezactiva altele și în acelaș timp se schimbă codul genetic.

Efecte similare asupra genelor pot fi realizate și prin dietă, prin diverse exerciții extrasenzoriale și prin alte exerciții specifice. Dar totuși principala influență care poate schimba starea de sănătate după cum menționează și Lipton rămâine puterea gândului.

La prima vedere, totul pare a fi simplu. Dar, afirmațiile mentale trebuie să pătrundă nu numai în sfera conștientului care determină doar 5% din activitatea noastră mentală, de asemenea ar trebui să pătrundă și în sfera subconștientuli care cuprinde – 95%.

Iar noi de obicei la nivel subconștient negăm o astfel de posibilitate.

Omul este alcătuit din dorințe și gânduri. Ele sunt legate între ele și se influențează reciproc. Dacă putem influența gândul înseamnă că este regizat de dorinta, atunci numim aceasta reconstrucție a întregului organism, și, ulterior, a sufletului!

Dar, problema ne duce la nivelul subconștientului aceasta însă poate fi depășită la nivel de grup organizat în mod corespunzător, cu ajutorul seminariilor de unificare. Astfel atragem lumina înconjurătoare care ne schimbă dorința și conduce la restructurarea optimă a tuturor sistemelor din organism.

 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts