Către cititor (Știința Cabalei)

0
191

Timp de multe secole, înțelepciunea Cabalei a fost inaccesibilă oricui nu a putut citi ebraică. Acum, pentru prima dată în istoria lumii occidentale, cititorii de limbă engleză și studenții serioși în Cabala au ocazia să învețe înțelepciunea Cabalei de la cel mai mare cabalist al secolului al XX-lea, Baal HaSulam.

În acest text [1] studentul va găsi o expunere sistematică, graduală, a Cabalei, spre deosebire de orice altă abordare din alte texte disponibile. Acest text vine cu un comentariu strălucit al lui Michael Laitman, om de știință și cabalist care a primit Tradiția din acel lanț ilustru care îi include Ari, Baal HaSulam și profesorul său, Rabaș.

“Știința Cabalei” este un text exhaustiv pe care cititorul îl va face cu siguranță un companion constant în explorarea “lumilor superioare” pentru mulți ani de acum înaite. Bucurați-vă!

Editor executiv, Talib Din

Bnei Baruch

16 mai 2004

___

[1] Cum Rav Laitman nu a tradus textul ebraic cuvânt cu cuvânt, cititorul va constata că traducerea în limba engleză nu respectă cu strictețe textul ebraic.

Textul face parte din cartea Stiința Cabalei 

About Lili T

"Înțelepciunea strigă pe ulițe, îşi înalţă glasul în pieţe: strigă unde e zarva mai mare, la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei."

View All Posts