Si Iacov a trait – Gandul Zilei

0
423

Si Iacov a trait

105) „Oamenii tăi sunt toți drepți; ei vor moșteni țara pentru totdeauna”. Fericiți sunt Israel mai mult decât toate neamurile care se închină la idoli, fiindcă pe ei Creatorul îi numește „drepți”, pentru ca să-i facă moștenitori cu moștenire veșnică în lumea viitoare și să se bucure în acea lume. Este scris despre asta „Și atunci vă veți bucura în Domnul”, fiindcă Israel se alipește la corpul Regelui, la linia din mijloc, după cum e scris „Și voi care vă alipiți la Domnul Dumnezeul vostru trăiți fiecare din voi această zi”.

106) „Oamenii tăi sunt toți drepți; ei vor moșteni țara pentru totdeauna”. Acest verset are o înțelegere sublimă printre secerătorii câmpului, aceia care au fost răsplătiți cu primirea fructelor muncii lor în câmpul de Sus, Nukva. Nu este niciunul care să moștenească lotul din moștenirea superioară a țării, Nukva, în afară de cel numit „drept”, fiindcă Nukva se agață de el pentru a fi micșorați „Dinim”-i (judecățile) din ea. De aceea cei drepți moștenesc Divinitatea.

107) Cu iubirea Creatorului pentru Israel, El spune „Și oamenii tăi sunt toți drepți”. Din acest motiv, „Ei vor moșteni țara pentru totdeauna” fiindcă ei sunt vrednici de moștenirea Divinității.

Cartea Zohar, Va Iehi – Și Iacov a trait

Cabala stiinta secreta
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts