Baobabul care si-a Deschis Inima – O Carte pe Zi

0
432

Baobabul care si-a Deschis Inima
Si alte povesti din natura pentru copii

 

Baobabul care si-a deschis inima

 

 

Traducator: Bobos Olivia
Limba: Romana
Data publicării: 2017
Editura: Ari
Tip copertă: Paperback
Nr Pag: 50
ISBN: 9786069408117
Dimensiuni: H: 30cm | l: 21cm

 

Click AICI pentru a cumpara cartea!

 

 

 

Descriere:

 

“Cu mult timp în urmă, când marea insulă a Madagascarului era doar un mic oraşel, trăia acolo un baobab tânar”.

Ca în toate poveştile bune, povestea copacului-baobab care si-a deschis inima, nu este doar o poveste frumoasă, ci o poveste care are un mesaj special, un mesaj de dragoste.

Toate poveştile din această colecţie au fost scrise din dragoste faţă de natură, faţă de oameni şi în mod special faţă de copii.

Ele toate împărtăşesc aceeaşi dorinţă de a ne spune povestea unităţii, conexiunii şi a iubirii atotprezente în natură.

Cabala ne învaţă că iubirea este forţa călăuzitoare a naturii şi motivul care a stat la baza întregii creaţii.

“Într-un singur cântec”, “Picătură”, “Grădina fermecată”, precum şi toate celelalte poveşti din această carte transmit acest mesaj în modul unic prin care Cabala îl insuflă celor care o studiază.

cumpara cartea

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts