Modelul divin – O Carte pe Zi

0
575
Hostico Web Hosting

Modelul divin – Baird Spalding

Modelul Divin
CLICK pe Carte!

An aparitie: 2016

Autor: Baird Spalding

Categoria: Dezv Spirituala

Colectie: Scrieri initiatice

Dimensiuni: B

Editie: Carton

Editura: HERALD

Format: 200×130

Nr. pagini: 176

Traducator: Elena Gugian

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

Descriere

Modelul divin (The Last Words), carte publicata spre sfarsitul vietii lui Baird Spalding, este continuarea fireasca a lucrarii lui reprezentative, Vietile Maestrilor.

Putini scriitori au starnit un interes atat de mare precum Baird T. Spalding, al carui nume a intrat in legenda atat in cercurile cautatorilor de adevar cat si in metafizica primei jumatati a secolului XX.

Putini sunt scriitorii care au atins un grad de inaltime a inspiratiei spirituale asemeni lui Spalding.

Firea acestui om, felul in care i-a fost revelat mesajul (pe care urma sa-l raspandeasca in lume) si Mesajul in sine, fac dovada vie a adevarului vorbelor sale, a cinstei si sinceritatii autorului.

Intr-unul din capitolele cartii este prezentata chintesenta invataturii sale: “Iisus a spus ca Adevarul ne face liberi.

Daca va mentineti in acest curent liber al puterii universale, nimic nu va poate atinge, si cu atat mai putin va apasa sau va imobilizeaza. Christos este Dumnezeu care patrunde inlauntrul individului.

Orice se afla in acest curent ii sta omului la dispozitie iar Principiul curge fara incetare.

Cum se face ca aceasta putere a devenit statica, inactiva si neutra la multi dintre noi? Simplu: din pricina atitudinii noastre fata de ea.

Comportamentul mental al unui individ poate bloca folosirea acestei puteri pentru totdeauna, desi aceasta continua sa curga in continuare in univers.

Daca cineva devine constient de acest curent care il traverseaza, ii poate da o expresie constienta.

Cand Iisus a vorbit despre unitatea Sa cu Tatal, El stia ca toti oamenii pot ajunge acolo unde El a ajuns.

Adevarul ne elibereaza de orice constrangeri negative in care ne putem implica.

Numai noi suntem cei care provocam aceste situatii negative si, iarasi, tot numai noi ne putem elibera schimbandu-ne felul de a gandi.

Iisus cunostea modul de exprimare a acestei libertati.

El stia ca omenirea in intregul ei va progresa catre impliniri din ce in ce mai mari astfel ca si individul sa poata sesiza Adevarul”.

Modelul Divin
CLICK pe carte!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts