Spiritul Cabalei – O Carte pe Zi

0
594
Hostico Web Hosting

Spiritul Cabalei
Julien Darmon

Spiritul Cabalei
CLICK pe Carte!

 

Data apariției: ianuarie 2017
Autor: Julien Darmon
Traducător: Mihaela Voicu
Editura: Hasefer
Pagini: 296
Limba: Română
Hârtie: 80g/m

 

CLICK AICI pentru a cumpara cartea!

 

DESCRIERE:

Citeste mai jos descrierea cartii scrisa de insusi autorul… pe coperta doi. Da CLIK pe imagine pentru a cumpara cartea!

“Sunt constient ca, scriind aceasta carte, voi nemultumi pe multi cititori. Unii ma vor acuza ca dezvalui prea mult, dar sa stie ca “taine” mult mai detaliate se afla deja la dispozitia publicului neevreu inca din timpul renasterii.”

 

Spiritul Cabalei
CLICK pe carte!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts