10 Ani de Librex cu Cadouri, Reduceri si Premii!

0
82

Surpriza mare la 10 ani de LIBREX!

Cadouri, Reduceri si campanii cu premii!

“Sunt 10 ani de când îți dăm Motive Să Citești și tot atât de când aducem pentru tine zeci de mii de titluri care să îți bucure sufletul și să îți îmbogățească viața!

Așa că e normal să sărbătorim cei 10 ani împreună cu tine!

Cum?

Ți-am pregătit super reduceri de până la 90%.

Îți oferim, în continuare, transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoare acesteia.

Până pe 30 august, la orice comandă de peste 50 de lei îți vei putea alege gratuit o carte cadou. În fiecare zi alta!

Astăzi, 28 august, îți poți alege CADOUL dintre cărțile Regina Maria. Colecția Centenarul Marii Uniri și Made in Sweden. Te rugăm să adaugi la rubrica de Comentarii, întrebări și sugestii din pagina de comandă, cartea pe care dorești să o primești CADOU.

Dacă plasezi o comandă până la 30 august, vei fi înscris automat în campania ”10 abonamente pentru 10 luni de lectură”.

10 ani de Librex
CLICK pe imagine pentru mai multe detalii

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts