Inregistrare Conferinta: Simbolismul corpului uman – Mituri și arhetipuri

0
469

Evenimentul a avut deja loc. Puteti urmari inregistrarea la finalul articolului.

 

Marti, 26 Martie 2019, a avut loc Conferința

Simbolismul corpului uman – Mituri și arhetipuri

 

Daca aveti prieteni interesati de lansari de carti de Cabala ii puteti anunta!

Desi nu am reusit sa ajung la eveniment si, mai mult ca sigur, nici tu, cu bucurie te anunt ca Editura HERALD, pentru prima data, a facut TRANSMISIA Live a LANSARII DE CARTE pe care v-o anuntam zilele trecute  – Conferința Simbolismul corpului uman – Mituri și arhetipuri.

Prezentarea Conferintei o gasesti AICI.

Poti sa citesti un fragment din cartea Simbolismul Corpului Uman, AICI.

Transmisia Conferintei este realizata cu sprijinul ANVERGURA.

Conferinta poate fi urmarita pe:

YouTube: https://www.youtube.com/user/EdituraHerald

Vizionare cu folos!

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts