Voucherul BOOKS50 este acum activ pe Elefant.ro

0
513

Voucherul BOOKS50 este acum activ pe Elefant.ro

voucherul-este-activ

50% discount garantat la orice carte din selectie folosind codul BOOKS50 in pagina de comanda, pentru cumparaturi de minimum 89.99 lei!

Reducerea se aplica la pretul initial al produsului si nu se cumuleaza cu alte oferte.

VREAU

vreau-carti

Voucherul BOOKS50 este acum activ pe Elefant.ro
Primești 50% reducere la 40.000 de cărți din selecție, dacă aplici codul de voucher în coșul de cumpărături.

Profită și tu de ocazia perfectă și cumpără următoarele tale cărți!

vreau-carti

Acceseaza regulamentul campaniei pentru a afla ce edituri participa la promotie.

voucherul-este-activ

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts