Muzica inspirata de Cabala

0
1287

Muzica inspirata de Cabala

Muzica inspirata de CabalaSeth Breitman

Cartile de Cabala vorbesc doar despre o persoana. Fiecare pas al calatoriei se afla in aceste carti. In timp ce parcurg acesti pasi, am lucrat ca sa transpun unii dintre acestia, in cantece. Singura grija pe care am avut-o, a fost ca aceste cantece sa sune ca proaspete
1. A Song of Ascents
2. Break Free
3. Life Line
4. One Man – Seth Breitman & Haim Cotton; Dima Graziani, drums
5. March – Seth Breitman & Yoni Hayman
6. Balance
7. Who Wants Change? (gasiti clipul la sectiunea Diverse clipuri si melodii)

Dima Graziani

Dima Graziani

Pianist, compozitor si inginer de sunet care a inregistrat, mixat, editat si produs peste 80 cd-uri

1. Dror Ikra

Oren Levi

Oren Levi

Cantece cabalistice de Shabbat, ale studentului de la Bnei Baruch si gazda a programului TV din Israel „Boker Ohr”.

 

 1. Song 1
 2. Song 2 
 3. Song 3 
 4. Dror Ikra 
 5. Song 5 
 6. Song 6 
 7. Song 7 
 8. Song 8 
 9. Song 9 
 10. Song 10

Haim Cotton

Haim Cotton

Compozitor din New York, care scrie intr-o mare varietate de stiluri si in prezent este la Facultatea de Jazz si Programe de Muzica Contemporana la Universitatea Noua Scoala

 1. Hine ka Chomer – Scris de Haim Cotton & Seth Breitman, interpretat de Grupul din New York

 

About Mirela S.

Mirela - Autor, Content Marketing Strategist, Blogger, Project-Manager, Inginer, Mama, Sotie… dar mai presus de toate, este o veșnică studentă. Pasiunea sa pentru studiu nu se restrânge la un singur domeniu. Din anul 2007 studiaza Cabala.

"Cine sunt eu? Aceasta este una dintre cele mai grele și profunde întrebări pe care cineva le poate pune. Ne închipuim că știm cine suntem, dar… găsim oare răspunsul pe parcursul unei singure vieți petrecută pe această planetă? Putem oare transpune în cuvinte umane esența ce ne cuprinde? Aici și Acum sunt un om, sunt o ființă ce a primit un corp uman. O ființă umană care, “limitată” fiind de corpul primit, încearcă să stabilească o conexiune între inimă și rațiune, conexiune care să-i dea într-o zi răspunsul la întrebarea “Cine sunt Eu?”.

… Sunt tot ce nu doar sunt și mult mai mult. La fel ca tine și ca orice suflet care a acceptat în aceste vremuri provocarea de a experimenta o viață într-un trup uman, pe această planetă minunată."

Visit My Website
View All Posts